Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дідусь упав і потовкся, мабуть, не сподіваючись, що спричинить міжнародний скандал

  • 22.03.2018, 19:48
  • 1 000

Сенсація у Самборі виявилася не вартою виїденого яйця

Самбір Львівської області стрепенувся від «сенсації», що її поширили в соціальних мережах, а відтак і окремі сайти. Група у Facebook виклала кілька фото, на яких літній чоловік у центральній частині міста на завжди людних східцях біля ринку лежить у калюжі власної крові.

Може, на знімки ніхто не звернув би уваги: мало хто впаде на слизьких східцях, навіть крові пустить… Однак коментар в Інтернеті був вражаючим. Автори стверджували, що це «польський слід», що три молодики у футболках (одяг не для того сезону) з написами польської Армії Крайової спочатку торгувалися з літнім паном, аби купити у нього яблучка, потім говорили до нього погані слова, згодом висловили до України територіальні претензії і напали з кулаками на старенького…

Один із власників магазину, біля якого начебто стався інцидент, Юрій Лешкович розповів «Високому Замку», що на місце ймовірної події одразу прибули правоохоронці, які попросили у нього перегляду записів з камери відеоспостереження.

І знайшли те, що шукали. Справді, старенький чоловік чи то напідпитку, чи то від старості сам упав, вдарився і потекла кров, перелякані пішоходи викликали швидку допомогу… Все це відбулося ще… 6 березня 2018 року о 14.15.

Юрій Лешкович каже: був дзвінок зі Львова від націоналістів, які уже почали гуртуватися, щоб їхати у Самбір і виловлювати «кривдників» дідуся. Хоча у місті переконані, що Служба безпеки має ловити авторів «сенсації».

Схожі новини