Передплата 2024 «Добрий господар»

Названі суми призових виплат для українських призерів зимових Паралімпійських ігор

  • 19.03.2018, 12:38
  • 589

Українські призери XII зимових Паралімпійських ігор, що пройшли в південнокорейському Пхьончхані 9−18 березня цього року, отримають від держави грошові винагороди в розмірі від 55 тис. дол. до 125 тис. дол.

Про це повідомив виконувач обов'язків міністра молоді та спорту України Микола Даневич.

«Інформуємо громадськість, що держава виплатить нашим Чемпіонам і призерам XII зимових Паралімпійських ігор грошові винагороди на загальну суму понад 90 млн грн. Нагадую, що наші паралімпійці отримають за I місце — 125 тис. дол.; за II місце — 80 тис. дол.; за III місце — 55 тис. дол.», — написав Даневич на своїй сторінці в соцмережі Facebook в понеділок, 19 березня. Зазначимо, згідно з наказом, на виплату призових українським паралімпійцям у доларовому еквіваленті виділено 3 млн 440 тис. доларів.

Нагадаємо, XII зимові Паралімпійські ігри пройшли в південнокорейському Пхьончхані з 9 по 18 березня. Атлети розіграли 80 комплектів нагород: паралімпійці змагалися в біатлоні, керлінгу на візках, в лижних і гірськолижних видах спорту, пара-сноуборді, а також в следж-хокеї. Паралімпійська команда України посіла шосте місце в медальному заліку на цих іграх. На рахунку команди сім золотих, сім срібних і вісім бронзових медалей.

Схожі новини