Передплата 2024 «Добра кухня»

«Нам завжди казали: «Потерпіть…», — Олег Філімонов

Популярний телеведучий пропонує незвичні зміни у Конституцію

«Нам постійно казали: «Потерпіть, потерпіть трошки, все буде краще». От ми терпимо, терпимо, а те краще чомусь не приходить. Усі обіцянки ніби зависли у повітрі. Навпаки, стає все гірше, гірше, гірше… Хіба що ввести таку статтю у Конституцію: «Потерпіть», — сказав популярний шоумен Олег Філімонов у розмові з кореспондентом «Високого Замку».

З іншого боку, попри втрату аудиторії і концертних майданчиків, знаний українському глядачеві з популярної програми «Джентльмен-шоу» актор категорично не налаштований їхати на гастролі у Росію. «Якби поїхав туди виступати тепер, коли у нас йде війна, з мого боку це було би непорядно. Хоча, з іншого боку, розумію, що російський народ не винен, що ним правлять непорядні люди. У Росії живе багато нормальних людей, які добре ставляться до України і до українського народу. Це все розумію, але не маю права зараз туди їхати і там виступати. За жодні гроші!» — переконує телезірка.

Повністю інтерв'ю з Олегом Філімоновим читайте у номері «Високого Замку» за четвер, 15 березня, або згодом на нашому сайті.