Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Напад на нардепа Левченка: поліція затримала сімох учасників події

  • 09.03.2018, 17:58
  • 571

Поліція затримала сімох учасників сутичок у Києві, під час яких побили народного депутата Юрія Левченка.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

За фактом інциденту поліція почала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Щодо самого інциденту у поліції повідомляють, що біля гаражного кооперативу сталася сутичка. Наряди поліції встановили, що працівники благоустрою, відповідно до припису, проводили демонтаж гаражів. На місце прибули народний депутат Юрій Левченко і депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку з займистою сумішшю. У результаті виникла сутичка, яку припинили правоохоронці. Після цього депутати поїхали з місця події. Із заявою про побиття до правоохоронців вони не зверталися. Повідомлення від лікарів теж не надходило.

Слідчо-оперативна група працює на місці, проводиться опитування свідків. Пляшку із займистою сумішшю вилучили. Подію зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені правопорушення та інші події Шевченківського управління поліції. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, у Києві побили народного депутата Юрія Левченка на акції проти незаконної забудови.

Схожі новини