Передплата 2024 ВЗ

НАЗК нагадує жінкам про декларування коштовних презентів

Якщо Ваш коханий подарує Вам золоту каблучку, вартість якої перевищує 8 810 гривень, не забудьте вказати її в декларації за 2018 рік

Така сувора інстанція, як Національне агентство з питань запобігання корупції, напередодні 8 Березня вдалася до сантиментів, які раніше за нею не помічали. Надіслала привітання українкам “з святом весни та краси”, а заодно натякнула, щоб ті не забули задекларувати коштовні презенти від чоловіків.

“Якщо Ваш коханий подарує Вам золоту каблучку, вартість якої перевищує 8 810 гривень, не забудьте вказати її в декларації за 2018 рік у розділі: «Доходи, у тому числі подарунки», - йдеться у посланні НАЗК, розміщеному у Facebook. - Якщо Вам пощастило ще більше і ваша нова каблучка виблискує діамантом вартістю більше 88 100 гривень, дозвольте нам порадіти за Вас – повідомте НАЗК про суттєві зміни у Вашому майновому стані до 18 березня. Якщо ж справи у вашого чоловіка у минулому році йшли набагато краще, ніж у країни загалом, і він подарував Вам цілий ювелірний гарнітур, вартість якого перевищує 176 200 грн, не забудьте також похвалитись ним наступного року й у розділі «Цінне рухоме майно» декларації.

Бажаємо вам дорогих подарунків!

Особливо – дорогих серцю!”.

Таке нагадування навряд чи варто читати більшості наших жінок — на свято їм дістануться тюльпани або парфуми. Бо справи у їхніх чоловіків не “набагато краще, ніж у країни загалом”. Очевидно, це послання стосується насамперед представниць прекрасної половини в органах влади.

Схожі новини