Передплата 2024 ВЗ

Міністр Стець втратив свідомість під час промови про окупацію Криму: опубліковане відео

  • 27.02.2018, 10:00
  • 1 005

Український міністр Юрій Стець настільки знесилився під час промови про Крим, що втратив свідомість.

Про це повідомляє «Преса України».

Вчора, 26 лютого, міністр інформації України Юрій Стець виступив на міжнародному форумі «Захоплений півострів: чотири роки опору». Захід проходив в українській столиці. В якийсь момент йому стало важко говорити, після чого виступ міністра перервався.

Коли Юрій Стець звернувся до євродепутата Ребеки Хармс і посла США в Україні Марі Йовавіч, він пішов з трибуни. Однак, не дійшовши до куліс, він впав на землю.

«Ви говорили, що Крим - це Україна, а Росія - окупант. Подивіться на Ахтема Чийгоза. Його за це посадили. Ви наступні», - встиг промовити перед падінням міністр.

Після цього ведуча форуму попросила вибачення через інцидент та пояснила, що міністр хворий.

«Для нас - це норма. Просимо зрозуміти цей момент. Ще раз вибачте. Міністр хвилюється, і в його стані це нормально», - зазначила вона.

Тим часом російські ЗМІ цинічно скористались інцидентом. Так, журналісти країни-агресора зауважили, що міністру стало погано після «образ та прокльонів в сторону Росії» та після «погроз американському послу».

Нагадаємо, вчора, 27 лютого, у Стамбулі пройшли заходи, приурочені до 4-ї річниці анексії Криму. Зокрема, до посольства Росії був покладений чорний вінок. Також була представлена фотовиставка з портретами кримських дітей.