Передплата 2024 «Добра кухня»

Супермодель Емілі Ратажковскі несподівано стала на “рушничок щастя”

Вона коротко написала на своїй сторінці в “Інстаграм” під фото з коханим: “Сьогодні я вийшла заміж”.

Навряд чи хтось із багатомільйонної армії прихильників і навіть друзів однієї із найсексуальніших дівчат світу, 26-річної американської моделі та акторки Емілі Ратажковскі, очікував, що красуня зненацька ошелешить народ. У п'ятницю вона коротко написала на своїй сторінці в “Інстаграм” під фото з коханим: “Сьогодні я вийшла заміж”. А ще додала відео, на якому продемонструвала обручку на безіменному пальці.

Здавалося б, нічого дивного - адже зі своїм бойфрендом Джеффом Магідом зустрічалася уже близько трьох років. От тільки чоловіком Емілі став не він, а мало кому відомий продюсер Себастьян Бір-Макклард. Шанувальники Емілі приголомшені таким поворотом подій, оскільки красуня навіть не натякнула про розрив з Джеффом і тим більше про нові стосунки з Себастьяном. Жодних “проколів” в пресі, жодних коментарів від знаменитості. Парочка ступила на “рушничок щастя” у мерії Нью-Йорка. На церемонії були присутні лише два свідки і кілька друзів, молодята обійшлися без гостей і банкетів. Наречена вдягнула на весілля брючну пару Zara і капелюх з вуаллю. Чому Емілі відмовилася від традиційного білого весільного плаття і чи буде у молодят пишне торжество, наразі невідомо.

Уперше на людях з новим коханим Емілі Ратажковскі бачили у грудні минулого року. Вони разом відвідали баскетбольний матч у Нью-Йорку і, як стверджують очевидці, парочкою зовсім не виглядали. Тепер журналісти намагаються визначити, коли почався роман продюсера і моделі. Сплив лиш той факт, що Емілі і Себастьяна “спалили” під час поцілунків у Лос-Анджелесі в середині лютого.

Про чоловіка Емрати (так себе часом називає Емілі) відомо, що він актор, сценарист, режисер і продюсер. Останній фільм, у якому він знявся, вийшов в 2006 році. Минулоріч на екрани вийшов спродюсований ним трилер “Гарний час” з Робертом Паттінсоном у головній ролі. Фільм отримав “Золоту пальмову гілку” Каннського кінофестивалю за кращий саундтрек.