Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Данилко вилайвся у фіналі Нацвідбору "Євробачення": одного з виконавців запідозрили в шахрайстві

  • 25.02.2018, 10:58
  • 926

У ході фіналу українського Нацвідбору на "Євробачення-2018", розгорівся скандал. Члена журі Андрій Данилко, запідозрив співачку TAYANNA в шахрайстві та виступах з фонограмою.

Про це повідомляє Обозреватель.

Після виступу артистки, Данилко і сам зазначив, що в другій частині пісні "ніби запустили платівку".

"Мені дуже приємно, що ходять такі чутки, але ми все на рівних умовах, всі ми співаємо" під мінус", - відреагувала співачка на зауваження Данилка.

Проте, член журі запропонував TAYANNA заспівати один з фрагментів пісні наживо, що викликало неоднозначну реакцію залу, з боку глядачів почулися вигуки "фу".

Не стримав емоцій і адміністратор артистки Олександр Кажиян, який вибіг в зал до Данилка з криками "Ганьба! Як вам не соромно". Своєю чергою, член журі не став мовчати і запропонував обуреному чоловіка "піти в пи*ду" та "випити таблетку".

Проте TAYANNA погодилася заспівати та виконала на сцені приспів конкурсної пісні "Леля".

У відповідь на критику з залу Данилко вказав, що подібний інцидент піде лише на користь артистці, так як своєю згодою заспівати повторно TAYANNA спростувала всі аргументи та чутки про фонограму.

"Вона довела, що у неї цього не було. Я що, для себе це роблю? Ви хворі або що?" - вказав Данилко, викликавши схвальні вигуки із залу.

До речі, пізніше суддя вибачився за мат, сказаний в ефірі фіналу Нацвідбору. Однак користувачі мережі все одно почали висловлювати захоплення з приводу різкого вираження Данилко, зазначивши, що це - перша людина, яка вилаявся матом у прямому ефірі телеканалу UA: Перший.

Сама TAYANNA, що не тримає зла на вилаявся члена журі. Співачка зізналася, що відчувала себе некомфортно, проте в інциденті побачила і позитивні сторони.

Схожі новини