Передплата 2024 «Добрий господар»

Валентина Семеренко заявила про припинення спортивної кар’єри після Ігор і Пхьончхані

  • 23.02.2018, 12:10
  • 903

Українська біатлоністка Валентина Семеренко заявила, що не шкодує про критику тренерів щодо вибору учасників олімпійської естафети у Пхьончхані, вибачилася перед командою та заявила про можливе припинення кар’єри.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Від своїх слів не відмовляюся. Вчорашній результат тому підтвердження. Хочу тільки попросити у дівчат пробачення, аж надто грубо висловилася. У нас команди як немає, так і не буде (принаймні з цим тренерським штабом). А після Олімпіади чекайте на нові сенсації. Все таємне стає явним.

Що стосується продовження кар'єри, я з точністю на 99% можу сказати: це мій останній сезон. З мене досить. Може і цей закінчу достроково", - заявила Валентина Семеренко.

Нагадаємо, жіноча збірна України з біатлону не зуміла поборотися у четвер, 22 лютого, за чільні місця "білих" Ігор у Пхьончхані у своєму коронному виді - естафеті 4х6 км. Українська команда у складі Ірини Варвинець, Віти Семеренко, Юлії Джими та Анастасії Меркушиної прийшла на фініш 11-ю. Перемогла у цій естафеті збірна Білорусі.

На Олімпійських іграх-2018 у Пхьончхані (Республіка Корея) жіноча збірна України з біатлону в особистих гонках жодного разу не фінішувала в топ-10, що відбулося вперше з 2002 року.