Передплата 2024 «Добра кухня»

Zakupivli24 підтримає найкращих IT-фахівців країни в боротьбі за майбутнє публічних закупівель на Data Science Hackathon

  • 22.02.2018, 11:56
  • 739

Перший державний майданчик у системі публічних закупівель cтав партнером першого в Україні Data Science Hackathon на відкритих даних, що пройде 24–25 лютого в Києві під егідою Amazon та ProZorro

Перший державний майданчик у системі публічних закупівель Zakupivli24 став партнером першого в Україні Data Science Hackathon на відкритих даних, що пройде 24–25 лютого в Києві під егідою Amazon та ProZorro.

Під час Data Science Hackathon аналітики різних напрямків змагатимуться за найбільш успішні проекти вирішення реальних клієнтських кейсів від розробників ProZorro під менторством експертів Amazon. На сьогодні участь у Hackathon підтвердили фахівці таких компаній, як DataRobot, YouScan, PrivatBank, Ring Labs, Softserve, Deloitte, LoopMe, Samsung, Kyivstar і Rabota.ua.

«Ми були в захваті, коли дізналися, що планується перший в Україні Data Science Hackathon на відкритих даних ProZorro, – зазначив керівник Zakupivli24 Артем Калашников. – Будувати скоринг – це невід’ємна частина основної «банківської» діяльності ПриватБанку, тому ми відразу погодилися стати партнером IT-події такого рівня, де будуть народжуватися нові технології, що зроблять систему державних закупівель ще досконалішою».

За словами Артема Калашникова, рік тому ПриватБанк запровадив стратегію Приват.Share, що має на меті поділитися з усією країною найбільш інноваційними технологіями банку, які в тому числі використовує майданчик Zakupivli24 – перший державний майданчик у системі публічних закупівель ProZorro з найбільшою базою постачальників.

Схожі новини