Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поліцейські затримала банду, що викрадала банківські термінали

  • 17.02.2018, 11:19
  • 488

На Кіровоградщині поліцейські затримали групу серійних крадіїв, які грабували банківські термінали на території декількох областей України.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

«Сьогодні близько 5-ї ранку після скоєння чергового злочину вони (грабіжники - ред.) були затримані у результаті спецоперації працівників поліції Сумщини, бійців КОРДу та оперативників карного розшуку Кіровоградщини. За попередніми даними, всі троє підозрюваних - уродженці Полтавської області, віком від 30 до 40 років. Маючи у користуванні два легкових автомобілі, вони «подорожували» областями та скоювали майнові злочини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Сумщині підозрювані займалися крадіжками платіжних терміналів. Там на їхній слід вийшли місцеві оперативники. Після цього злодії вирішили втекти з області, аби на деякий час зникнути з поля зору поліцейських.

Повідомляється, що вони на власному автомобілі вирушили у напрямку Кіровоградської області. Приїхавши до міста Світловодськ, підозрювані діяли за звичним сценарієм. Близько 4-ї години ранку під'їхали на одну із центральних площ міста, демонтували платіжний термінал, в якому була готівка, завантажили його до багажного відділення авто та поїхали. Проте помітивши поліцейських, вони залишили термінал на дорозі.

У передмісті, на території Світловодського району Кіровоградської області, зловмисники з'їхали з дороги та були затримані бійцями КОРДу поліції Сумської області.

За фактом крадіжки працівники Світловодського відділу поліції внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Наразі встановлюється точна кількість вчинених ними злочинів.

Схожі новини