Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пхьончхан-2018: олімпієць з Тернопільщини випав з санок у стартовому заїзді. Фотофакт

  • 11.02.2018, 14:35
  • 1 357

Олімпіада для українських санкарів почалася вкрай невдало: вже на 14-й секунді свого першого заїзду українець Андрій Мандзій неправильно увійшов в поворот, через що злетів з санок і здавалося втратив всі шанси навіть банально доїхати до фінішу.

Про це повідомляє sportarena.com.

У нього не було швидкості, але він якимось чином повернувся на санки і таки доїхав цю спробу. Внаслідок цього Мандзій програв більше 15-ти секунд кращому результату і втратив шанси навіть на передостаннє місце, але він отримав можливість ще тричі вийти на старт.

Друга спроба для Андрія виявилася набагато кращою – він зайняв 25-е місце, але все одно зайняв останню сходинку.

Львів’янин Антон Дукач, другий номер збірної, провів дві непогані спроби. У першому заїзді він зробив чимало помилок, через що опинився лише 27-м. Другий заїзд Антон провів краще, показавши 21-й результат, завдяки чому піднявся на загальне 26-е місце після двох спроб.

Лідером після першого змагального дня залишився німець Фелікс Лох, який практично на дві десяті секунди випереджає австрійця Давида Глейршера. Третє місце з перевагою в 0.001 секунди над американцем Крісом Маздзером займає олімпійський атлет з Росії Роман Репілов.

Схожі новини