Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові підняли Державний прапор України з нагоди початку Олімпійських ігор

  • 09.02.2018, 19:28
  • 1 263

Сьогодні у Пхьончхані, Південна Корея, розпочинаються зимові ХХІІІ Олімпійські ігри, які триватимуть більше двох тижнів. З цієї нагоди у сквері поблизу будівлі Львівської ОДА відбулась урочиста церемонія підняття Державного прапора України та Прапора НОК України.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Із вітальним словом виступила заступник голови - керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська.

"33 українці представляють нашу Українську державу на Олімпійських іграх, ми бажаємо їм сили, наснаги, впевненості у перемозі. Ми вболіватимемо за наших спортсменів, бо знаємо, що кожен піднятий прапор України у Кореї, це ще одне визнання, перемога нашої держави",наголосила Маріанна Вільшинська.

Львівщину на Олімпійських іграх цьогоріч представлятимуть 5 спортсменів: 4 представники санного спорту - Олена Стецків, Олена Шхумова, Роман Захарків, Антон Дукач та 1 представниця гірськоголижного спорту Ольга Книш.

Зазначимо, церемонія підняття прапора відбувається в різних містах України з метою популяризації олімпійських цінностей, залучення дітей та молоді до ведення здорового способу життя, підтримки кращих з кращих українських спортсменів на наймасштабніших спортивних змаганнях останнього чотириріччя.