Передплата 2024 «Добра кухня»

Прокат фільму «Кіборги» продовжили до середини березня

  • 07.02.2018, 16:59
  • 740

Прокат української стрічки Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги» про оборону Донецького аеропорту продовжено до середини березня цього року.

Про це повідомив «Детектору медіа», посилаючись на дистриб’юторську компанію Ukrainian Film Distribution (UFD), яка займається прокатом стрічки.

Це пов’язано з виходом стрічки у форматі HD, що надало можливість показати її в кінотеатрах, які не пристосовані до демонстрації цифрового формату DCP. Саме тому збільшилась і кількість екранів. Річ у тім, що не всі кінотеатри в Україні мають обладнання для трансляції фільмів у форматі DCP, тож вихід фільму в іншому форматі дозволить показати його у більшій кількості кінотеатрів. В першу чергу це стосується кінотеатрів у маленьких містах.

«Із кінця січня стрічка демонструється в HD у зв’язку з високим глядацьким попитом. Імовірно, прокат буде пролонговано до середини березня», – повідомили в UFD.

Нагадаємо, що фільм вийшов у прокат 7 грудня 2017 року. Телевізійну прем’єру стрічки на «1+1» заплановано на 20 лютого цього року. Наразі бокс-офіс стрічки складає 22,5 млн грн, його подивилися 309 тисяч глядачів.

Схожі новини