Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Бориславі собака сильно покусав 94-річну господиню

  • 06.02.2018, 20:16
  • 1 165

Жінку госпіталізували з кусаними ранами та крововтратою.

У вівторок, 6 лютого, близько 11:00 у відділення поліції надійшла інформація від сусідів про те, що в одному з домогосподарств по вул. Каденюка у Бориславі на літню жінку накинувся дворовий пес.

На виклик прибула група реагування патрульної поліції. Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини, на місці правоохоронці побачили собаку, завбільшки з німецьку вівчарку, яка кусала господиню та нікого не підпускала до себе. Сусіди, почувши крики, прибігли на допомогу бабусі, котра вже втрачала свідомість. Проте не наважувались зайти на територію домогосподарства.

Коли поліцейські зайшли на подвір’я, пес кинувся на них і вхопив одного за одяг. Правоохоронці прийняли рішення використати табельну зброю й застрелили собаку.

Потерпілу жінку госпіталізували з кусаними ранами кистей рук, передпліч, стегон. У жінки – значна крововтрата. У травматологічному відділення лікарі зашили рани і зараз загрози життю пацієнтки немає.

«Встановлено, що 94-річна бабуся проживала разом зі своєю онукою, якої у цей час якраз не було вдома. Пес жив у домогосподарстві кілька років. Поки що незрозуміло, чому він накинувся на господиню», – розповів начальник Бориславського відділення поліції підполковник поліції Олександр Закутний.

Тіло тварини скеровано на експертне дослідження. Ветеринари повинні встановити, чи був у собаки сказ.

Схожі новини