Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ГПУ не проситиме про продовження домашнього арешту Саакашвілі

  • 06.02.2018, 16:12
  • 568

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що його відомство не проситиме про продовження запобіжного заходу для екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Про це інформує ТСН.uа.

«Саакашвілі після багатьох химерних акцій усе ж почав ходити на допити. Зараз, коли минув обраний йому запобіжний захід, ми не будемо її продовжувати. Він приходить за повістками. Наскільки я знаю, найближчим часом у нього знову буде серія допитів. Тому сподіваюся, що він так само буде спокійно приходити туди і давати відповідні свідчення», – зазначив генпрокурор.

Як інформував ZAXID.NET, в ніч з 5 на 6 лютого минув термін дії запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту і обмеження на виїзд з Києва, обраного екс-президентові Грузії і лідеру Руху нових сил.

Заступник генерального прокурора Євген Єнін заявив, що у Генпрокуратури «не вистачило рук», щоб звернутися до суду з проханням продовжити цей запобіжний захід Саакашвілі, і пообіцяв, що таке клопотання буде подано найближчим часом.

26 січня Апеляційний суд Києва частково задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України, призначивши лідеру партії Рух нових сил Михеїлу Саакашвілі запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту з 22:00 до 7:00.

Схожі новини