Передплата 2024 ВЗ

Львівські «Карпати» дограють матч з «Олімпіком» 21 лютого, вхід на гру - безкоштовний

  • 01.02.2018, 21:00
  • 1 064

Дирекція УПЛ визначила місце, час та дату догравання матчу 18-го туру Прем’єр-ліги між «Карпатами» та донецьким «Олімпіком».

Датою проведення догравання 2-го тайму матчу між командами обрано 21 лютого. Початок о 14:00.

«Зелено-білі» вирішили зробити вхід на цей матч безкоштовним.

Окрім того, зважаючи на те, що канал-транслятор не зможе показати догравання матчу, ФК «Карпати» організує пряму трансляцію зустрічі із донеччанами на клубному YouTube-каналі.

При цьому варто додати, що ФК «Карпати» вирішили підняти ціни на квитки на домашні матчі.

Вартість квитків на гру проти луганської «Зорі» (у неділю, 18 лютого) та на всі наступні домашні поєдинки «зелено-білих» стартуватимуть від 50 гривень. Трибуна під накриттям та VIP-ложі відповідно коштуватимуть 100 та 250 гривень.

Причиною до підняття ціни на квитки у клубі пояснили чималими витратами на обслуговування стадіону під час домашніх ігор, адже з 2018 року зростуть ціни на енергетичні продукти.

«Окрім цього, зважаючи на величезні штрафи (сотні тисяч гривень), що були накладені на львівський клуб через поведінку уболівальників, ФК «Карпати» вимушений передивитися цінову політику щодо квитків на домашні матчі львівської команди», – йдеться в повідомленні клубу.

Відтак у ФК «Карпати» пообіцяли «неодмінно повернутися до питання зменшення цін на квитки, якщо клуб припинить регулярно компенсовувати незаконні дії фанатів».

Джерело: ZAXID.NET

Схожі новини