Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вночі у Львові та області з автомата Калашникова обстріляли два автомобілі

  • 24.01.2018, 14:45
  • 1 639

У Львові вночі, 24 січня, стріляли з автомата Калашникова. Невідомий розстріляв чергою з вогнепальної зброї припаркований Land Rover на вул. Сковороди, 15.

У машини з правого боку пробиті переднє та заднє колеса. Є отвір від кулі у боковому вікні, а також три сліди від куль на лобовому склі. Відомо, що власник машини мешкає у тому ж будинку. За інформацією працівника поліції Ігоря Зінкевича, на місці знайшли гільзи калібром 7,62 від автомата Калашникова.

«Два постріли було. Десь о 23:45. Я прокинулась від того, що були ті вистріли, але не хотіла вставати. А потім я вже встала, як поліція була», – розповіла мешканка сусіднього будинку пані Галина.

Цієї ж ночі невідомий розстріляв із вогнепальної зброї і автомобіль ВАЗ 2110 у селі Мурованому, що в Пустомитівському районі. Тепер поліція розшукує злочинця. Шукають і автомобіль, на якому, ймовірно, був зловмисник. ВАЗ 21104 синього кольору. Номер держреєстрації ВС-0727-ВА.

У Пустомитівському відділі поліції заявили, що обстріли пов’язані між собою, зловмисник використовував автомат.

«Обидва випадки пов’язані. На місці події бачили один і той же автомобіль на якому, ймовірно, був той, хто стріляв», - розповіли ZAXID.NET у черговій частині Пустомитівського відділу поліції.

Джерело: ZAXID.NET

Схожі новини