Передплата 2024 «Добрий господар»

Напередодні Йордану Львівщину  відвідають Петро Порошенко та генерал-губернаторка Канади

У четвер, 18 січня, з робочим візитом на Львівщину прибуде президент України Петро Порошенко.

Разом із главою держави до області завітає генерал-губернаторка Канади Жулі Пейєтт. Петро Порошенко проведе переговори з Жулі Пайєтт у Львівському Палаці Потоцьких. Обговорять двосторонні відносини України і Канади.

Про детальний графік дводенного перебування представниці Канади інформує канадський сайт CrossroadsToday із посиланням на прес-службу Жулі Пайєтт. Зокрема, 18 січня генерал-губернаторка Канади відвідає меморіал загиблих в АТО на Личаківському цвинтарі. У навчальному центрі Військової служби правопорядку Збройних сил України у Львові вона зустрінеться з українськими та канадськими військовими.

Також Жулі Пайєтт відвідає Міжнародний Центр миротворчості та безпеки у Старичах Яворівського району. Огляне як функціонує «Операція Unifier» – місія канадських збройних сил з навчання і допомоги українським військовим.

54-річна Жулі Пайєтт у минулому астронавтка НАСА. На посаду генерал-губернатора призначена у жовтні минулого року. Згідно з канадською традицією, генерал-губернатор є представником британської королеви і наділений символічними, церемоніальними повноваженнями.

Схожі новини