Передплата 2024 «Добрий господар»

У Санкт-Петербурзі внаслідок масової бійки 8 осіб госпіталізовано

  • 07.01.2018, 17:39
  • 1 536

У Санкт-Петербурзі на Конюшенній площі сталася масова бійка, в результаті якої вісім чоловік були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості

Про це повідомляє регіональне МВС.

За даними поліції, під час бійки один з учасників - 24-річний чоловік - отримав ножове поранення, в результаті чого було порушено справу за частиною 2 статті 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю), за що зловмисникам світить до 10 років позбавлення волі.

В ході розслідування поліція затримала двох підозрюваних.

Як повідомляється, 24-річний учасник бійки знаходиться в реанімації з ножовим пораненням плеча і грудей. Ще одного учасника (26 років) з численними порізами госпіталізували в стані середньої тяжкості.

За даними ЗМІ, в бійці брали участь близько 20 осіб. Конфлікт розпочався 6 січня близько 5:00 ранку, коли дві компанії молодих людей зіткнулися біля будинку №2 по Конюшенній площі.

Причини конфлікту поки не встановлені.

20-річний учасник бійки був госпіталізований у важкому стані зі зламаною щелепою та численними кульовими пораненнями. Інші учасники бійки надійшли з ножовими та кульовими травмами. У одного з постраждалих зламаний ніс, ще один, 19-річний, отримав струсом мозку.

Схожі новини