Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трускавецька натуральна лікувальна сіль «Барбара» найкраще очищає організм

Очищення організму від шлаків і токсинів – одна з найгостріших проблем у світі.

З одного боку, внутрішні органи людини самі в змозі очищатися. «Термін придатності» печінки — 300 років! Але це можливо лише за ідеальних природних умов і при правильному харчуванні. Тому сучасна людина встигає «угробити» більшість внутрішніх органів за 35-40 років! Відтак організм потребує термінової допомоги. І ліками цієї проблеми не вирішити. Порятунок — в очищенні організму.

Люди дихають забрудненим повітрям, споживають не надто здорову їжу, вживають спиртне, курять, зловживають цукром, білками, жирами. Все це шкодить організму, отруює його токсинами, інфекціями, внутрішні органи починають «хворіти» від великої кількості шлаків. Як позбутися їх раз і назавжди?

Не поспішайте отруювати себе розрекламованими засобами. Можна порушити мікрофлору кишечнику, посилити дисбактеріоз.

Є суб’єктивні причини — переїдання білками, тваринними жирами, цукром, консервантами, штучними барвниками, — плюс нестача вітамінів, чистої питної води, ультрафіолету, гіподинамія, зайва вага. Механізм накопичення шлаків, токсинів дуже простий: людина малорухлива. Енергія не використовується, а накопичується і перетворюється на токсини і шлаки. Якщо цей процес триває довгий час — продукти перетворюються на отруту. Особливо небезпечні цукор, вироби з борошна, всі напої, крім природної питної води.

Різні методи очищення організму відомі з давніх часів. Це аскетизм, індійська йога, релігійні пости, голодування. «Сухе» голодування небезпечне, вже на п’ятий, шостий день виникають проблеми. Далі без води настає смерть.

Терапевти переконалися, найкращого ефекту можна досягти тільки тоді, коли очищення організму відбувається за допомогою трускавецької натуральної солі «Барбара». Джерело гіркої ропи «Барбара» відкрили майже двісті років тому у Пом’ярках (околиця Трускавця). Саме тоді почали видобувати її з лікувальною метою.

Трускавецька сіль «Барбара» — унікальний продукт. Її отримують з високомінералізованої хлоридно-сульфатної натрієвої ропи джерела всесвітньо відомого курорту Трускавець. Виробником солі «Барбара» є фірма «Т.С.Б.», що також видобуває природну столову мінеральну воду «Трускавецька» заводу «Нафтуся». Лікувальну ропу виморожують складним, але екологічно чистим шляхом та перекристалізовують. А вже потім постачають в аптечні мережі готову до споживання. Лікарі радять також приймати ванни зі сіллю «Барбара». Під час цього процесу розширюються судини, покращується кровообіг. Ці процедури запобігають застуді, тренують імунітет. Жінки з хворими яєчниками завдяки таким ваннам одужували. Рекомендують ванни і під час клімаксу. «Барбару» призначають пацієнтам з хворими суглобами, за екзем, корости, лишаїв. Для цього можна приймати загальні та місцеві ванни. А також корисно робити компреси. Після процедур знижується цукор у крові. В Україні аналогів «Барбарі» немає. Її лікарі рекомендують при хворобах печінки, органів травлення, нервової системи та опорно-рухового апарату. Завдяки цій панацеї багато хто уник операції на жовчному міхурі.

Продукцію фірми «Т.С.Б.», сіль, розфасовану у невеличкі баночки, можна придбати в аптеках, а також замовити у виробника через сайт фірми. «Барбара» — це грубозернисті, білосніжні, прозорі кристали, які вивітрюються на повітрі (тому цю лікувальну сіль треба весь час тримати у щільно закритій ємкості) — гірко-солоні на смак, добре розчиняються у воді.

Показання для застосування. При хронічних захворюваннях печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів, при гастритах зі зниженою кислотністю, при захворюваннях кишечнику, — особливо товстого кишечнику в осіб із зайвою вагою. Порушення функцій кишечнику зникають, швидко нормалізується вага. Покращення настає і у пацієнтів з порушенням опорно-рухового апарату та периферичної нервової системи.

Спосіб застосування і дози. В інструкції зазначено, що лікувальний засіб лікарі призначають у вигляді сольових розчинів у теплому або гарячому вигляді. Бажано застосовувати грілку.

При явищах атонії жовчного міхура, при спазмолітичних явищах (гострих нестерпних болях у ділянці печінки) розчин приймають гарячим. Тільки лікар — і бажано хоча б раз у житті це зробити у Трускавці — назначить вам правильний курс лікування (щодня на цілий місяць, плюс дренаж, тюбаж, так зване сліпе зондування жовчних шляхів).

Ті, хто лікується «Барбарою», — переконалися: вона здатна зробити диво! «Бруд», який накопичувався роками, — виходить з організму легко і швидко, що відразу повертає тілу бадьорість, енергію, силу та бажання жити і творити! Жодна піґулка не можє зрівнятися з нею ні на йоту: тиск нормалізується, набряки на руках і ногах зникають, печінка інтенсивно виділяє жовч, нирки функціонують краще, гострі болі залишаються в минулому. До того ж змінюється вигляд обличчя — з’являється рум’янець. Зникає ожиріння у тих, хто з ним боровся довго і безрезультатно.

Але що обов’язково треба знати тим, хто хоче застосувати цей надзвичайний і безцінний подарунок природи у лікуванні?

Люди, котрі вже перенесли гепатит, хворіють на цироз, вживати «Барбару» повинні регулярно, бо це чи не головний і єдиний у наш скрутний час порятунок, крок повернення до життя! Адже хто краще за них знає, що хімічні препарати, навіть дорогі, діють на хвору печінку як отрута для колорадських жуків. За користю природних натуральних протигепатичних засобів хімічні препарати менш ефективні. Лише натуральна сіль «Барбара» здатна допомогти печінці і залагодити проблеми у кишковому тракті легко і якісно.

Завод «Нафтуся», який почав діяти ще в 1962 році, дбає про те, щоб в аптечних мережах України кожен охочий зміг би знайти надійну допомогу — природну лікувальну сіль «Барбара», а в торговій мережі унікальну природну столову воду «Трускавецька». Але, на жаль, у деяких містах ці натуральні ліки від природи все ще дефіцит.

«Барбара» виправдала мої надії. Після тривалого тяжкого гепатиту дуже погано почувалася. А зараз, коли після консультацій з лікарем провела 40-денний курс лікування, плюс щотижневий тюбаж, я знову чудово почуваюся, печінка більше не турбує, зійшла страшна жовтизна з очей і обличчя, аналізи вже майже в нормі», — ділиться враженнями львів’янка Ольга Мицик.

Схожі новини