Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ГАЙТАНА: «Після весілля зміниться лише одне – з’являться печатки в паспорті»

Найекзотичніша зірка українського шоу-бізнесу Гайтана, після довгого зволікання, таки готова піти під вінець

Уже декілька років співачка живе у цивільному шлюбі зі своїм продюсером Едуардом Клімом. І нарешті пара вирішила узаконити свої стосунки. Про майбутнє весілля, стосунки із дітьми коханого та секрети краси Гайтана розповіла кореспонденту “ВЗ”.

- Гайтано, ЗМІ пишуть, що ви все ж наважились на відповідальний крок — одруження. Знайшли вільну хвилину у робочому графіку?

— Планували весілля на березень 2013 року, але довелося перенести дату на невизначений час. Для мене важливо, щоб на весілля приїхав мій батько, але у нього виникли проблеми з оформленням документів і візою. Та весілля обов’язково відбудеться!

- Якому дизайнеру довірили створення весільної сукні?

— Весільна сукня ще готується… Буду готова розповісти, хто дизайнер та інші подробиці, коли все буде повністю завершено.

- Ви якось казали, що мрієте відгуляти весілля у трьох країнах: в Україні, де живе ваша мама, у Конго, де живе тато, та на Гаваях — у вашому улюбленому куточку світу. Тож де буде весілля?

— Так, це моя рожева мрія… Хотіла б відгуляти одразу три весілля. Але, швидше за все, будемо святкувати лише на Гаваях, де зберемо найближчих людей.

- У якому стилі заплановано весілля? Кого з відомих людей запросили на церемонію?

— Не плануємо щось гучне та зіркове. Будуть найближчі друзі, батьки, родичі… Все по-сімейному, душевно та красиво.

- Читала, що ви першою зрозуміли, що закохались у Едуарда Кліма. Як розпочалася ваша лав-сторі?

— В одному інтерв’ю Едуард сказав, що йому здається, ніби ми з ним закохалися одночасно. Можна сказати, наша лав-сторі почалася тоді, коли Едуард побачив в одному із відеокліпів мої губи. Він закохався у вуста, а вже потім ми зустрілися…

- Ви романтична особа. А як щодо Едуарда? Він часто робить для вас романтичні сюрпризи? Каву в ліжко подає?

— Едуард дуже романтичний… Він справжній чоловік, який вміє робити жінку щасливою. Він може бути сильним і вольовим, ніжним і чуттєвим. З ним почуваюся захищеною, коханою, щасливою.

- Популярним явищем є стосунки між продюсером та виконавицею. Наскільки легко жити і працювати разом?

— Ніяких незручностей у наших стосунках немає… У нас насичений ритм життя. У мене концерти, інтерв’ю, робота в студії, у Едуарда ділові зустрічі, переговори… Працюємо разом, але це не означає, що ми щохвилини разом. У кожного свої справи, обов’язки, і це чудово.

- У Едуарда троє дітей від попереднього шлюбу. Як вас сприйняли його діти, ви спілкуєтесь?

— Так, ми спілкуємось і підтримуємо дружні стосунки.

- А про спільних дітей думали?

— Звісно… Діти — це щастя, тому я мрію стати мамою. Дуже хочу двійню або трійню (сміється. — І. К.).

- Вийшовши заміж, матимете додаткові обов’язки. Наскільки ви готові стати зразковою дружиною — тішити чоловіка смачними обідами, вечерями? Чи любите куховарити?

— Після нашого весілля зміниться лише одне — з’являться печатки в паспорті, все інше залишиться, як раніше. Ми з Едуардом давно стали сім’єю. Готувати обожнюю і завжди дивую коханого і гостей чимось смачненьким.

- Шанувальники подарували вам собачку — панду. Чи залишили ви її собі?

— Звісно… Собачка-панда, а точніше, мій коханий Джой — це радість мого життя. Дуже позитивний песик. Він мене надихає, радує. Обожнюю це диво!

- Гайтано, ви — розкішна жінка. Як вдається підтримувати таку чудову фігуру? Мабуть, дотримуєтесь дієт, виконуєте фізичні вправи — чи у вас своя ексклюзивна методика?

— Секрет простий — треба любити себе, жити активно. Займаюсь спортом, плаваю, обожнюю велопрогулянки. Щоб гарно виглядати, треба пити достатньо води, частіше усміхатися і радіти. Позитив робить тіло і душу гарнішими.

- А як підтримуєте шкіру у здоровому тонусі? Яку косметику використовуєте, маски?

— Останнім часом повністю відмовилась від кремів, і тепер користуюсь лише ефірними олійками та оливковою олією. Наношу на тіло два рази на день, після душу. Ефект неперевершений… Натуральні олії використовую як для тіла, так і для обличчя.

- Зірки часто роблять підтяжки, ін’єкції ботоксу. Як ви ставитесь до таких методів підтримування краси?

— Кожен має право сам для себе вирішувати… Щодо мене, то я завжди боялася операцій і хірургічних втручань. Вважаю, красу можна зберігати власними силами.

- Щоразу тішать око ваші сценічні наряди. Хто є вашим дизайнером, стилістом? Чи ви самостійно працюєте над своїми образами?

— Співпрацюю з багатьма дизайнерами. Часто сама вигадую моделі сценічних суконь. На початку кар’єри моя мама часто шила для мене сукні. Вона чудова швачка.

- Якому стилю одягу віддаєте перевагу у буденному житті?

— Все залежить від настрою. Обожнюю як спортивний стиль, так і жіночний.

- Любите шопінг?

— Звісно… Шопінг для мене — це чудовий спосіб підняти настрій.

- Ви ретельно готувались до “Євробачення-2012”. Після того, як зайняли 15 місце, зникли на півроку з поля зору преси!

— Ні, нікуди не зникала, продовжила активно працювати над новим альбомом. Образи немає. Коли ми готувалися до Євробачення, ажіотаж преси був величезний. Втомилася присвячувати усю себе публічності. Захотілося поринути у творчість, написати нові пісні, що роїлись у голові.

- Свого часу ви співали переважно україномовні пісні. Чому змінили мовний вектор?

— Творчість — це океан… Я постійно різна. Все залежить від натхнення, життя. Спеціально нічого не пишу і не думаю про те, що ось сьогодні треба написати російську пісню, а завтра —українську. Усе виходить само собою. Випускаю як українські, так і російські, англійські пісні… Нещодавно вийшла нова україномовна пісня «Щастя є». Плануємо випустити кліп на українську пісню «Текіла».

- У вас багато англомовних композицій. Думаєте про вихід на міжнародну арену?

— З кожним роком у мене все більше концертів у Європі, багато часу проводжу в Лондоні, записуємо новий англомовний альбом. Завжди треба прагнути до нових вершин, не зупинятися!