Передплата 2024 «Добрий господар»

Мураєв — це просто омолоджена версія якогось Симоненка

Мураєв може "керувати" Україною лише у варіанті жорсткої окупації

Найбільше офігів від свого "кар'єрного взльоту" сам Мураєв, мабуть. Від мутного політика третього ешелону, який пасеться на проросійському полі - до головного кремлівського гауляйтера!

Але, думаю, навіть в Британії розуміють, що легітимних шляхів посадити цього «таваріща» в крісло президента України просто не існує. Бо це навіть не Бойко. Той ще якось пробував ліпити образ міцного господарника. А Мураєв — просто омолоджена версія якогось Симоненка, який на ефірах хамить журналістам і опонентам.

Читайте також: Британське МЗС дізналось, кого РФ хоче привести до влади у Києві

Тому питання: а про що ж тоді оцей злив британської розвідки в ЗМІ?

Маю дві версії:

Мураєв може "керувати" Україною лише у варіанті жорсткої окупації. Що само по собі є дуже малоймовірно. Або ж частиною українських земель у варіанті Новоросії. Теж за умови окупації Росією і зачистки усіх інших кандидатів.

Але імовірніше - Кремль і справді бачить цього персонажа намісником ВВХ в Україні. Для цього Путін і створює напруженість в усіх сферах - від загрози вторгнення до енергетичної кризи.

І Мураєв (за цією версією) - це той, хто в найгірший момент "прийде пропонувати переговори" (с).

І це свідчить, що спецслужби Росії так само погано розуміють Україну як і в 2014 році.

Тоді вони дууууже сильно промахнулись в оцінці проросійських настроїв. І проєкт "Новоросія" захлинувся навіть не почавшись. Так само буде і з цим варіантом. І це добра новина. Для нас. Але не для Мураєва.

Джерело

Схожі новини