Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українські жінки не балувані

Їх і тюльпанчик на 8 Березня потішить

Була неприємно здивована, побачивши у різних групах на Facebook кілька постів, в яких чоловіки (хоча автори згаданих дописів такого «звання» не заслуговують) бідкалися: скасували в Україні Жіночий день чи ні, доведеться витрачатися на подарунки чи можна зекономити? Уявляю розчарування таких дописувачів, коли довідалися, що 8 Березня все ще залишається офіційним святом. Доведеться цим «джентльменам» з примусу хоча б на тюльпанчик розщедритися. І подякувати, що українські жінки не балувані — для святкового настрою їм і букета квітів достатньо. Як засвідчили результати дослідження Київського міжнародного інституту соціології, квіти — подарунок, який на запитання про презенти до 8 Березня, жінки найчастіше озвучують.

Букет — найбажаніший подарунок для 25 відсотків представниць прекрасної статі. Але квітковий презент чекає і на тих, хто сподівається на щось більше. Як  з'ясували соціологи, 32 відсотки чоловіків готові подарувати своїм коханим на 8 Березня саме квіти.

На другій сходинці у жіночому списку бажаних подарунків — ювелірні прикраси. Цей варіант обрали вісім відсотків опитаних. Третє місце — за романтичною подорожжю (сім відсотків).

Чотири відсотки опитаних жінок зізналися, що не отримують подарунків на 8 Березня. Ще стільки ж заявили, що не хочуть у цей день ніяких презентів.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень