Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ще б Захарченка з Моторолою на «Свободу слова» запросили...

З «ригівкою» Бондаренко політичне ток-шоу на шок-шоу перетворилося

 

Після Революції гідності для багатьох було здивуванням, що серед «регіоналів», які накивали п’ятами до «раші-матки», не виявилося рупора ПР Олени Бондаренко. Враховуючи свої особливі «заслуги» у становленні і просуванні «режимної демократії» Януковича, вона серед перших мала б про «чемодан-вокзал-Росію» подумати. Проте товаришці Бондаренко вистачило нахабства, залишившись в Україні, корчити з себе ображену. Їй, такій чесній і порядній, бачите, погрожують — випишіть вказівкою з МВС охорону. Коли ж Бондаренко в ефірі «Свободи слова» з’явилася, дехто очам своїм не повірив. Шок був таким, наче у студії Куликова сам «легітимний» з’явився.

Цій «ригівській» дамочці місце хіба на «путішизоїдних» російських каналах -  на підспівці у Кисельова чи Соловйова. А їй «Свободу слова» подавай! Та найпечальніше у цій історії те, що таки подали. Бондаренко ж не прорвалася на ефір з боєм — її запросили. І той, хто це зробив, «облажався» двічі. Спочатку, коли погодився сісти на «одному гектарі» (в одній студії) з Бондаренко. А потім, коли намагався виправдатися, чому зробив це.

Пояснення ведучого Андрія Куликова, з якого переляку на програмі з’явилася одіозна (якщо цензурно виражатися) «регіоналка», на здорову голову не налазять. Треба, мовляв, «час від часу нагадувати глядачам наше недавнє минуле, а пані Бондаренко є одним із найяскравіших його представників». «Завдяки таким ефірам, - виправдовувався Куликов, - у нас є можливість згадати прийоми і методи пропаганди, якими користувалася Партія регіонів. А також замислитися, чи вартує повторювати цей сумний досвід». Просто садомазо якесь! З такими аргументами можна договоритися до того, що треба влаштувати у Києві кривавий міні-Майдан: нагнати поліцейських, забити дубинками  десяток перехожих, ще сотню розстріляти зі снайперських гвинтівок. А потім заявити, що це потрібно, аби українці пам’ятали минуле і робили усе, щоб воно не повторилося.

До чого Куликов точно договорився, то це до плювків у свій бік. У соцмережах  ширяться заклики бойкотувати його заплямовану «Свободу слова» - не дивитися програму. Щодо Бондаренко, то коментарів з репертуару «Свобода нецензурного слова» - шквал. А вона далі слиною бризкає. Це, каже, «диктатура маленьких, лицемірних, закомплексованих «кімченінчиків». Чия б Бондаренко мичала...      

Коментарі з Facebook

Тарас БЕРЕЗОВЕЦЬ, політолог

Бондаренко на «Свободі слова» - це діагноз. Діагноз журналістиці, владі, суспільству. Моральний виродок і повія «имела в виду» все, що ви про неї думаєте. Промовчати у цьому разі — значить, пробачити і забути. Забути жертв Майдану і війни.  

Тетяна ЗАРОВНА, журналіст (працювала у Донецьку)    

Подивилася ефір з Бондаренко. Не змогли «опозиціонерці» сказати головного: за що відповідають Бондаренко і компанія, за що їх треба не на вибори, а під суд? Регіональна «еліта» правила на Донбасі усі 24 роки і «доправила» до війни! Залякувала народ кремлівськими байками, влаштовувала псевдонаукові конференції з носіями «рксской идеи», підтримувала «московские землячества донбассцев», сіяла ненависть через пропаганду історичної брехні. А ще — роками закладала своєю жадібністю і неповагою до закону основу для соціального бунту, принижуючи достоїнство простих людей, позбавляючи елементарних прав, гребучи нещадно, опускаючи населення Донбасу до скотського стану.