Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поблажливе ставлення до невиконання Москвою мирного плану далі неприпустиме

Сьогодні в Брюсселі делегація БПП "Солідарність" взяла участь в політичній асамблеї Європейської народної партії, що об'єднує правоцентристські партії Європи. 

ЄНП привітала об'єднавчі процеси навколо БПП "Солідарність" та заохочує таке обєднання серед інших правоцентриських сил України. 

"Ми вітаємо, що таке обєднання в Украіні відбувається не навколо амбіцій партійних лідерів, а навколо спільних принципів і цінностей.Цей процес призведе до створення єдиноі правоцентриськоі сили, яку радо привітають в Родині ЄНП"- сказав Президент ЄНП Джозеф Доль. 

Наша делегація наголосила на необхідності конкретних кроків посилення міжнародних санкцій, іншого тиску на Росію задля відновлення територіальної цілісності Украіни. Поблажливе ставлення до невиконання Москвою мирного плану далі неприпустиме. 

"Необхідно пам'ятати, що мир не прийде в Український дім, поки в ньому зруйнована стіна, через яку агресивний сусід надсилає танки, артилерію і найманців. Міжнародні союзники України повинні примусити Москву виконувати свою частину мінських зобовязань. Чим сильнішими будуть ці санкції, тим менше крові і сліз проллється в Україні" - сказав я з трибуни Асамблеї.

Схожі новини