Передплата 2024 ВЗ

Окупанти намагаються штурмувати околиці Красногорівки, — ОСУВ «Хортиця»

  • 05.05.2024, 19:35
  • 305

Красногорівка на Донеччині перебуває під контролем підрозділів ЗСУ, та окупанти не полишають спроб штурмувати місто.

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

Про це повідомив речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин.

«Час від часу окупанти поодинокими групами намагаються штурмувати східні околиці Красногорівки на бронетехніці. Частина ворожих груп, які встигли зайти і заховатися на території заводу, знаходяться під нашим вогневим контролем. Вживаються всі заходи, щоб вибити ворога звідти», — зазначив Волошин.

Він зауважив, що місто перебуває під контролем підрозділів ЗСУ, хоча ворожа пропаганда періодично публікує інформацію, що їхня армія увійшла в нього.

За його словами, на цьому напрямку за минулу добу воїни 59-ї бригади ліквідували штурмову групу противника, знищили два ворожі БМП.

Волошин розповів, що російські штурмові групи, які прорвалися до Красногорівки, перебувають зараз у складному становищі, оскільки практично позбавлені боєкомплекту і підтримки бронетехніки. Сили оборони стримують просування противника вглиб міста, ситуація перебуває під контролем ЗСУ.

«Тільки за минулу добу у районі Первомайського — Красногорівки під час ворожих штурмів лише силами 59-ї бригади знищено більше сотні окупантів. Загалом же намагання ворога просуватися супроводжуються великими втратами», — наголосив Волошин.

Схожі новини