Передплата 2024 ВЗ

Шевченко натякнув на свою відставку

  • 04.07.2021, 13:35
  • 970

Збірна України завершила свої виступи на Євро-2020. У чвертьфіналі вона поступилася англійській команді з великим рахунком

Головний тренер нашої команди Андрій Шевченко підбив підсумки зустрічі, а також прокоментував імовірність своєї відставки після поразки команди в матчі зі збірною Англії на чемпіонаті Європи з футболу.

«Я не думаю, що збірна України не показала того футболу, який вона сповідує. Ми не відмовилися від своїх принципів, епізодами грали добре, але в деяких моментах недопрацювали, наприклад, під час стандартів.

Також позначилася травма Кривцова. Він — досвідчений захисник, має певну антропометрію. У нас немає таких міцних захисників, які можуть протистояти англійцям, особливо у верховій боротьбі", — сказав Шевченко.

Читайте також: Шева заговорив українською!

Насамкінець головний тренер розповів про своє майбутнє.

«Зараз чемпіонат для нас закінчився. Ми повернемося до Києва, підіб’ємо підсумки, відзвітуємо за виконану роботу. Як УАФ повинна ухвалювати рішення, так і я. На це є час, ніхто нікуди не поспішатиме», — підсумував Шевченко.

Раніше голова УАФ Андрій Павелко говорив, що роботою Шевченка він задоволений, і відставка йому не загрожує. Утім, як видно, вирішуватиме сам головний тренер.