Передплата 2024 «Добрий господар»

"Фантастична гра": стартовий матч України на Євро підірвав мережу

  • 14.06.2021, 08:50
  • 987

Збірна України з рахунком 3:2 поступилася Нідерландам у матчі першого туру групового раунду чемпіонату Європи

Наш суперник на правах господарів почав тиснути з перших хвилин. Українці гідно відбивалися і за нагоди контратакували. Главком та Еспресо зібрали найцікавіші коментарі користувачів соцмереж після завершення поєдинку в Амстердамі.

«Класний матч. Пишаюся нашою збірною. Наступного разу обов’язково переможемо!», — написав п'ятий президент Петро Порошенко.

«Це був фантастичний і наповнений драматизмом матч — справжній великий футбол», — зауважив Зорян Шкіряк.

«Трилер з присмаком втрати. Але точно не осоромилися. Слава Україні!», — пише військовий експерт Михайло Самусь.

Справжнім героєм матчу став Андрій Єрмоленко.

Більшість українців висловлювали слова подяки футболістам української збірної.

«Дякуємо, хлопці! Не просто вам було, але ми з вами!», — зазначила віцеспікер парламенту Олена Кондратюк.

«Дякуємо хлопцям за гідну гру. Результат не наш, але це була справжня боротьба! Продовжуємо йти!», — написав Святослав Вакарчук.

«Гідний програш. Вміємо красиво забивати, але у захисту є системні проблеми. Сподіваємось на кращій результат у наступних матчах. Наснаги вам, хлопці, ми з вами!», — резюмував режисер Олег Сенцов.

«Емоційний початок. Дуже сильна гра. Хлопці дійсно боролися до останньої секунди. Кожен українець був з Вами сьогодні і буде й далі. А далі — важливі дві гри і ПЕРЕМОГА! Бо те, що у Вас написано на формі, не затерти й не прибрати! Бо це — про Україну! Бо це сьогодні — про Вас», — написав президент України Володимир Зеленський.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzelenskiy95%2Fposts%2F2837054039878287&show_text=true&width=500″ width="500″ height="429″ style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0″ allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Згадали українці і поразку Росії у вчорашньому матчі.

Схожі новини