Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині трапилася масштабна ДТП: є поранені та загиблі

  • 23.09.2020, 11:35
  • 844

Дорожньо-транспортна пригода сталася у середу зранку, 23 вересня, близько 6:30 в с. Бартатів, що в Городоцькому районі на Львівщині. Внаслідок зіткнення трьох автомобілів на трасі Львів-Шегині двоє людей загинули, ще двоє отримали травми

Як повідомили ZAXID.NET у поліції, в ДТП потрапили три автомобілі: легковий автомобіль Peugeot, Peugeot Boxer та ГАЗель.

За попередньою інформацією, автомобіль Peugeot здійснював обгін та здійснив лобове зіткнення з Peugeot Boxer. За кермом легкового автомобіля був 21-річний мешканець Городка. Він та його 41-річний пасажир, мешканець Тернопільської області, загинули на місці події.

Автомобілем Peugeot Boxer керував 25-річний мешканець Городка. Його та 24-річного пасажира госпіталізували. За кермом третього автомобіля перебував 56-річний мешканець Пустомитівського району, який не постраждав.

Читайте також: ДТП у Львові: на великій швидкості врізалися два авто (відео жахливого зіткнення)

Як повідомили у поліції, за попередньою інформацією, ДТП сталася під час здійснення обгону водієм легкового автомобіля. Але зазначили, що наразі встановлюють обставини та причини аварії. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб).

Схожі новини