Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Київщині підліток вбив 12-річну дівчинку: подробиці трагедії

  • 10.08.2020, 18:55
  • 1 883

На Київщині 10 серпня знайшли мертвою 12-річну Софію Недобой, яка днем раніше зникла у місті Яготин, а також затримали 15-річного, підозрюваного в її вбивстві

Як написала пресслужба поліції Київської області на своїй сторінці у Facebook, після повідомлення про зникнення дівчинки було розпочато масштабні пошуки.

Під час проведення заходів поліцейські максимально відновили перебіг подій вечора, коли зникла дитина, опитали коло родичів, знайомих, однокласників, друзів та всіх тих, з ким вона спілкувалась напередодні.

Зокрема, правоохоронці знайшли 15-річного місцевого жителя, товариша дівчинки, який зізнався, де залишив бездиханне тіло зниклої. Хлопця затримали в порядку ст. 208 КПК України. Загиблу із синцями на шиї знайшли біля водойми.

Читайте також: Вбивство дитини у Харкові: з'явилися страшні подробиці про жінку, яка відрізала голову своїй доньці

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Працівники поліції встановлять причини трагедії.

Схожі новини