Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Україні стартував конкурс каверів на Маніфест Толерантності «Різні. Рівні»

Освітній центр з прав людини у Львові оголошує прийом заявок на Конкурс каверів на пісню «Різні. Рівні», яку її творці називають Маніфестом Толерантності

Місяць тому у музичному просторі України відбулася унікальна пісенна прем’єра: Alina Pash, Сергій Бабкін, Latexfauna, KRUTЬ, Gurt [O], YUKO, Constantine та інді-музиканти записали спільну композицію «Різні. Рівні», яка покликана довести: всі — різні, всі — рівні.

«Ми — різні та рівні, а значить у нас / Є вісім мільярдів причин бути вільними», - це вперше провідні українські музиканти об’єдналися навколо ідей толерантності та прийняття. А тепер пісню, яка за короткий час уже зібрала понад мільйон переглядів на YouTube, можуть виконати усі охочі. Треба лише відзняти відео (професійне або аматорське) — і поборотися за приз. Переможець конкурсу каверів на «Різні. Рівні» запише власну (авторську) пісню (створення аранжування, запис живих інструментів, зведення та мастеринг) на одній з найкращих студій звукозапису у Західній Україні — Jenny Records (Львів).

Завантажити відео слід, заповнивши google-форму — bit.ly/3fsFUtA. Заявки приймаються до 2 серпня 2020 р. (включно, до 23:59). Вікових, стилістичних, географічних чи інших обмежень для учасників немає. «Єдина вимога: гурти, виконавці та виконавиці, які подаватимуться на конкурс каверів, мають поділяти цінності, про які ідеться у Маніфесті Толерантності „Різні.Рівні“, — зауважує координаторка конкурсу Галина Гузьо. — Відтак оргкомітет залишає за собою право не допустити до участі тих, чия творчість або публічна діяльність суперечать місії, візії та цінностям кампанії „Різні.Рівні“ (детальніше — на сайті www.riznirivni.com.ua)».

Усі відео каверів на «Різні.Рівні» будуть опубліковані на YouTube-каналі Освітнього центру з прав людини у Львові почергово, відповідно до надходження заявки до оргкомітету (протягом 48-ми годин від часу отримання заповненої заявки): https://www.youtube.com/channel/UC8apT0lwydofwt_mAN3CEfA

Переможцем конкурсу буде оголошено гурт або виконавця чи виконавицю, чиє відео кавера на Маніфест Толерантності «Різні.Рівні» отримає найбільшу кількість переглядів. Оголошення переможця відбудеться 17 серпня 2020 р. — на сторінках Освітнього центру з прав людини у Львові в соцмережах: Facebook — https://www.facebook.com/echrlviv/; Instagram — https://www.instagram.com/echrlviv.

Схожі новини