Передплата 2024 ВЗ

Цей випадок — привід ще раз уважно перечитати аналітику Залужного

А не традиційно звинувачувати своїх, яких в 128-й скоріше за все здали і навели ракету

Обстріл підрозділу 128-ї відбувся в близько 20 кілометрах від переднього краю, і говорить скоріше про рівень розвідки противника та його вогневі спроможності, ніж про «халатність» військових.

Ми під прицілом 24/7 під час переміщень, в районах зосередження, проведення злагодження тощо — і уявіть собі ситуацію на передку, який рівень планування бойової роботи підрозділів потрібно забезпечувати (особливо в наступі), щоби протистояти силам та засобам окупантів, які далеко не «чмобікі» і не збираються «розвалюватись», а, як бачите, готові завжди нанести удар.

Тому цей випадок — привід ще раз уважно перечитати аналітику Залужного, а не традиційно звинувачувати своїх, яких в 128-й скоріше за все здали і навели ракету, і я щось знову небагато читаю про вину росіян, більше емоційних викриків та закликів шукати крайніх.

Джерело

Схожі новини

Читайте також

29.05.2024

Однорука війна

Всі військові планувальники розуміють, що виграти цю війну Україна має на півдні, бо там вона набагато сильніша за росію з погляду логістики. Це розуміє і російський генштаб і тому усіма засобами намагається утримувати більшість українських військ на сході. Цій меті відповідають і російські операції на півночі, тобто у Харківській та Сумській областях. Мета цих операцій не створення «санітарної зони», як про це говорить кремль. І не прорив української оборони, як можуть подумати воєнні оглядачі