Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Якщо Шойгу десь і був, то дуууууже далеко від фронту

Багато українських ЗМІ підхопили російську новину, що Шойгу побував на українській території

З підтвердженого ми побачили тільки те, що він сів у вертоліт і вертоліт летів по прямій десь (зазвичай ближче до лінії фронту вертольоти літають по замінованій весь час траєкторії).

На ньому навіть не було бронежилета! Нема відео з прив‘язкою до території. Він навіть не зробив відео з офіцерами! Якщо він десь і був, то в глибокому тилу.

Так, він сміливіший за путіна, який навіть за 100 км від фронту боїться з‘явитися. Але Шойгу, якщо десь і був, то дуууууже далеко від фронту.

А нашим ЗМІ просто рекомендую: пишіть, який шойгу боягуз, а не повторюйте за російськими агенствами про перебування на фронті.

Джерело

Схожі новини

Читайте також

29.05.2024

Однорука війна

Всі військові планувальники розуміють, що виграти цю війну Україна має на півдні, бо там вона набагато сильніша за росію з погляду логістики. Це розуміє і російський генштаб і тому усіма засобами намагається утримувати більшість українських військ на сході. Цій меті відповідають і російські операції на півночі, тобто у Харківській та Сумській областях. Мета цих операцій не створення «санітарної зони», як про це говорить кремль. І не прорив української оборони, як можуть подумати воєнні оглядачі